perjantai 1. lokakuuta 2010

Ultrasaldo

Oon toisaalta pettynyt ja toisaalta tyytyväinen. Nimittäin oikealta puolelta ei löytynyt mitään (tai joku epämääräinen yks rakkula), mutta vasemmalta sensijaan viisi isoa ja muutama pieni. Pettynyt siihen, että oikeakin olisi voinut tuottaa saman saldon, mutta toisaalta tyytyväinen siihen, että vasen sitten pinnisteli oikein ennätyksen. Toivottavasti ovat nyt sitten kypsiä kanssa! Tiistaina alustavasti on punktio, ellei tänään tule puhelua jostain muusta päivästä.

Yön juoksin vessassa ja unet jäivät puoleentoista tuntiin. Nyt koitan saada puuroa pysymään mahassa ja sen jälkeen koittamaan, jos saisi päiväunet torkutettua.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Onnittelut vasemman puolen hienosta saaliista :-). Itsellänikin toinen puoli (taisi olla juuri vasen) on ollut ihan onneton. Kaikki munikset kerättiin vain toiselta puolelta. Muista, että munisten määrä ei ole niin oleellinen kuin niiden laatu, ja nyt oletkin saanut juuri laatua parantavaa lääkitystä, joten uskon, että hoito menee hienosti!

Willow kirjoitti...

Toivotaan, että todella laatu on parempi kuin aiemmin. :) Tänään vielä menopurit (joiden olen epäillyt sekottavan mun mahan) ja huomenna Pregnyl. Maanantaina saakin olla ihan ilman aikatauluja - jee!