perjantai 19. marraskuuta 2010

Laskuihin mukaan varpaatkin.

Ultra takana. En tajunnut edes jännittää moista saati pelätä ja turhaa se olisi ollutkin. Oikealla puolella oli 1 isompi rakkula ja 3 pienempää ja vasemmalla puolella 8!! Ennen on riittäny melkein yhden käden sormet ja nyt pitäis ottaa jo varpaitakin mukaan laskuihin. Mutta eipä sitä nyt ihan tässä vaiheessa vielä voi tietää mikä on tilanne sitten punktiossa, mutta suunta näyttää hyvältä. :) Maanantaina ultrataan lisää ja selviää punktioidaanko pe vai vasta seuraava ma.

Tänään pistän vielä Pergoveristä, mutta huomenna kuvioihin tuleekin Gonal-f ja Cetrotide jarruksi. Noiden pistely tuntuukin helpolta, kun toinen on kynässä ja toinenkin jo puolivalmis. Jei. Pergoveris on kirvellyt jonkin verran, joten on huojentavaa, ettei tarvitsekaan sitä pistellä koko loppuaikaa.

Menee kyllä ihan siivillä tämä hoito, lyhyt kaava tuntuu huomattavasti mukavammalta.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Jihuu - aivan upea saalis muhimassa!! Ainakin lääkkeet toimivat nyt kunnolla, mikä on hieno juttu :-) Jännittävä seurata, miten tilanne etenee. Lyhyen hoidon hyvä puoli on tosiaan tuo nopeus. Ajattele, että saatat päästä jo viikon kuluttua punktioon!

Willow kirjoitti...

Jee. :)