maanantai 29. marraskuuta 2010

4. ICSI:n loppuraportti.

2 kypsää, 1 hedelmöittynyt, josta tuli vain fragmentoitunut läjä soluja. Lääkärin kanssa juttelun jälkeen katsomme, jaksanko yrittää keväällä vielä yhtä jälleen kerran eri metodeilla, vai siirrymmekö suoraan munasolujonoon. Epäilevät vahvasti mun munasoluissa olevan geenivirhettä, mikä ei näkynyt kromosomitesteissä. Biologi vähän sillä silmällä niitä mun munasoluja katseli. Jotenkin vaistosin tämän, mutta joskus on pakko vähän koittaa uskoa ihmeisiin. Ne vain tuntuvat tapahtuvan muille.

Nyt pitää kuitenkin saada elää hetki. Aloitan vuoden mittaan jääneet urheiluharrastukset (karate ja juoksu) uudestaan. Tammikuussa lähden kevääseen asti Afrikan taivaan alle keräämään voimia ja tekemään sitä, mikä tuntuu sydämestä hyvältä. Säästöt ovat vihdoin kasassa. Nyt on elettävä hetki.

Nukkumiseen sain väliaikaisen avun, jonka puramme tammikuun alussa ennen reissuani.

2 kommenttia:

em kirjoitti...

Löysin blogisi jo aikoja sitten Tuulin blogin kautta, mutten ole ennen tohtinut kommentoida mitään. Kovasti olen teille kuitenkin mielessäni toivonut onnen kääntymistä parempaan. Paljon jaksamista ja onnea tulevaan! Ihailtavan postitiivinen tämä viestisi kyllä oli ja hyvältä kuulostavat suunnitelmasi :).

Willow kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. :) Kommentit lämmittävät aina mieltä. Ehkä olen tavallaan kuitenkin helpottunut, koko vuosi on ollut todella raskas, miten olisin jaksanut vielä 2 viikkoa piinaa ja mitä sen jälkeen olisi tullut?

Tämä päivä oli kyllä varsinainen pohjamudasta nousu hulvattomaan yhdessäoloon ystävän kanssa. Tuntuu kuin olisi vuoristoradassa, onneksi tämä päivä kääntyi kuitenkin näin lopulta. Eilinen menikin sitten juuri päinvastoin.