maanantai 18. tammikuuta 2010

Punktio

Yöllä valmistauduin keinotekoiseen ovulaatioon näkemällä seksiunia ja pussailemalla kaikkia. Tyypillistä. Aamulla hiljaisuuden vallitessa matkasimme bussilla Naistenklinikalle. Pääsin samantein petiin ihanissa sairaalavaatteissa ja mies kävi hoitamassa omat hommansa. Esilääkitys tehosi nopeasti ja itse toimenpidekin meni rennosti lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Oon vaan puhua pälpättäny niin, että en ole edes seurannut mitä tapahtuu ja kerran pyysin lisää kipulääkettä. Ei ollut kuitenkaan äärettömän kivulias ja 3 munasolua sieltä sitten saatiin kerättyä. 1 bonus siis perjantain ultran jälkeen.

Päästiin takas huoneeseen ja vissiin torkuin hetken. Sitten pitikin pyytää yksi särkylääke, kun alkoi olla aika kipeä olo. Yhdeltä päästiin lähtemään kotiin, kun olin saanut syötyä ja käytyä vessassa. Kurkku on edelleen tosi kuiva, samoin kädet, joten meinasi olla vaikea saada sitä leipää alas.

Nyt olen ehtinyt jo nukkuakin reilu pari tuntia. Maha kipuilee yhä vähän, mutta ei niin paljon, että pitäisi särkylääkettä ottaa. Pakkasessa odottaa nougat-jäätelö ja eiliseltä on keittoa.

Keskiviikkona on sitten siirto, jos joku noista kolmesta nyt sitten hedelmöittyisi. Huomisen pelkään, että tuleeko puhelua ettei ole mitään siirrettävää. On tää helppoo.. Onneksi on ihana tukijoukko takana.

2 kommenttia:

SK kirjoitti...

Peukkuja pidän, että siellä alkais putkessa elämänkuhina käydä!<3

Willow kirjoitti...

Kiitos. Tällä tukijoukolla ja tuen määrällä kyllä pitäis olla mahdollista. <3