maanantai 10. toukokuuta 2010

300 iui.

Kävin aamulla verikokeissa ja tulokset tulivat kolmen maissa. Jatketaan perjantaihin edelleen 300 iui päivässä. Eipä niitä tuntemuksia ole sen enempää nyt tullut, mutta turvottaa kyllä tehokkaasti.

Henkisesti olen jaksanut ihan ok. Tosin olen vältellyt parhaani mukaan (ja se ei ole helppoa) raskaus- ja äitiysasioita, koska reikäisen mahanahan kanssa ne eivät tunnu kovin kivalta. Kyllä tuo hormonisatsi tuntuu siis siihen vaikuttavan.

Loppuviikon lämpöaaltoa odotellessa.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Noissa piikeissä on kyllä jaksamista. Viime hoidossa tuntui, että ensimmäiset piikit upposivat ihan kuin ei mitään, mutta muutaman päivän kuluttua ne jo sattuivat, kunnes lopulta suorastaan inhosin niitä... Ja kun on vielä hoikka, niin mahakaan ei ole loputon, vaan lopulta tulee piikitettyä kaikki mahdolliset paikat täyteen! Onneksi olet jo noin pitkällä - aina on yksi päivä vähemmän piikitystä edessä :-)

Willow kirjoitti...

Joo, ensimmäinen ei tunnu missään, mutta sen jälkeen on tuntunut enemmän tai vähemmän. Vaikeaa, kun ei meinaa tosiaan saada tarpeeksi otetta mistään. Ihan muhkea reikäkokoelma kyllä jo kerrytetty, vaikka mulla ei olekaan kuin yhtä piikitettävää. :D Mutta nyt taidan olla jo voiton puolella tässä hoitokerrassa!