keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Piikkiä nahkaan!

Elämä on ollut niin hektistä, etten ole yhtään ehtinyt edes ajatella tätä hoitorumbaa. Hyvä juttu, onpahan mennyt aika nopeasti!

Tänään läsähtää eka piikki mahanahkaan ja tupla-annoksella edelliseen verrattuna. Huhhei! Olin tosi positiivisella mielelläkin tänään lääkärin luona, joten toivon tämän positiivisen tuulen pysyvän loppuun asti.

Töitä 1½ viikkoa jäljellä. Vähiin käy ennenkuin loppuu! Toivottavasti asiat alkavat oikeasti nyt mennä oikeille urille. Tuntuu ainakin hyvältä, vaikka toki myös vähän surettaa ja tulevakin ihan vähän jännittää ja pelottaa.

4 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Meillä on sitten ihan samat kuviot - tosin tulen vähän jäljessä: piikitys alkaa alkaa parin päivän kuluttua, ja tupla-annoksilla: viimeksi ei saatu Puregonille vastetta ollenkaan, joten nyt otetaan isommat annokset ja Menopur siihen rinnalle... Toivotaan, että aurinkoiset kevättuulet puhaltaa nyt meille molemmille, ja hoidot onnistuvat paljon paremmin kuin viimeksi :-)

Willow kirjoitti...

Mulla toimi Puregon viimeksi edes jotenkuten, joten samalla mennään, vaikka annos onkin isompi. Hirveesti nahan alle laitettavaa vain se 300 iui. :D Ja tuntuu jo nyt munasarjoissa, kiertoliikkeet ei tunnu kivoilta. Jotain ainakin tapahtuu, toivottavasti siellä kasvais monta munasolua!

Toivotaan ja pidetään peukkuja! Ei tässä muutakaan voi.

Tuuli kirjoitti...

Joo, mulla oli viimeksi viimeisinä päivinä tuo 300 iu, ja kyllä se tuntui paljolta... Kuulostaa kyllä lupaavalta, että on jo oireita! Toivotaan nyt oikein isoa munasaalista! :-)

Willow kirjoitti...

Toisaalta oireet on kyllä aina saanut kuviteltuakin ja viimeksikin luulin, että saalista olis tullut niiden perusteella ja siltikään ei ollut. :D

Ei tässä osaa oikein olla muuta kuin pessimisti ja salaa ihan vähän optimisti.