perjantai 14. toukokuuta 2010

Jihuu!

Kokonaiset 6 kappaletta oli siellä jo hienosti odottamassa ja muutama pienempikin! Saa nähdä ehtivätkö ne pienet vielä keskiviikoksi. Punktiopäiväksi tuli siis keskiviikko ja se passaa paremmin kuin hyvin. Pääsen kurssien aloitusluennoille ma ja ti.

Viimeinen työpäiväkin oli ja meni. Taisivat ne tykätä miusta, kun sain 2 korttia, 2 sisu-pastillirasiaa, pandan suklaakuorrutettuja omena-mansikkapaloja, lahjakortin käsihoitoon ja 20 euron lahjakortin the Body Shopiin. Ja sain vielä viimeiseksi näyttää kynteni omalla osastolla, ihan vaan kiusaksi. ;)

4 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

No arvasin, että tuplaantuihan se saalis, ja saattaa hyvin tuplaantua vielä toisenkin kerran keskiviikkoon mennessä :-) Todella hieno juttu! Ja sait noin ihania lahjojakin... Oikein täydellinen perjantai-päivä :D Toivottavasti olo on nyt siedettävä vielä nämä viimeiset päivät ennen punktiota!

Willow kirjoitti...

Tää perjantai oli toisaalta ihan paras, mutta toisaalta myös hieman surullinen.

Aamulla hyviä uutisia ultrasta, lämmin päivä, ihanat lahjat ja ihanat ihmiset töissä. Mutta kyllä on itkettänytkin vähän, oli nuo työkaverit kuitenkin tosi rakkaita. Mut uudet tuulet puhaltaa nyt ja jospa ne olis positiivisia tuulia versonkasvatuksessa myös. :)

Flunssa ei oo vielä hellittäny ja mahaosasto on aika tukala, mut jälkimmäinen on vain hyvä asia! :) Varsinkin kun tietää, että siellä oikeasti on jotain.

Tuuli kirjoitti...

Olen huomannyt ihan saman, että uuden lehden kääntäminen elämässä on tosi haikeaa... mutta ne ihananimmat ihmiset ei välttämättä katoa minnekään - ja uusien tuulien mukana tulee uusia ihania ihmisiä elämään. Eli lopulta jää kuitenkin sitten plussan puolelle :-).

Toivottavasti flunssa paranee ennen punktiota! Minäkin odotan tässä vielä, että mikä lisäinfektio mahtaa iskeä ennen kuin lääkitys loppuu :O

Willow kirjoitti...

No ei ne ihmiset kyllä katoakaan mihinkään. :) Niitä ei vain näe joka päivä, mutta ehkä ne tuntuu sitten sitäkin ihanammilta. :)

Toivotaan ettei enää tuu mitään lisäinfektioita! Tässä on ihan tarpeeks muutenkin. :D