keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Punktiouutiset!

Punktio takana ja tuloksena hienot 6 munasolua. Perjantaina sitten aamusta siirtoon. :)

Punktioon meno ei jännittänyt enää yhtään ja tosi rennosti otettiin miehen kanssa molemmat koko homma. Itse punktion hoiti todella mukava ja nopea lääkäri ja pärjäsin ilman extra-annoksia kipulääkettä. Neula nyt vähän kirpaisi kummallakin puolella, mutta muuten itse toimenpide ei todellakaan ollut mitenkään kivulias. Parisen tuntia siinä sitten lepäiltiin, kevyesti torkahtelin kahteen otteeseen, mutta jo vajaa 3 tuntia operaatiosta päästiin pois. Kipuja ei ole ollut ollenkaan, ja en enää edes meinaa muistaa missä aamulla olen ollut. Varovainen pitää tietysti nyt vielä muutama päivä olla. Viimeksi jouduin ottamaan myöhemmin 2 kipulääkettä, nyt ei todellakaan ole tarvetta. Great. :)

Mietin jo tässä, että lähdenkö sittenkin vielä luennolle tänään, mutta väsymys on kuitenkin aika kova, niin voi olla ettei ole järkeä lähteä sinne nuokkumaan. Eilisen perusteella voin sanoa, että tämä luennoitsija on hivenen unettava, vaikka aihe onkin kiinnostava ja sitä jaksaa kuunnella, joten ei liene viisasta mennä sinne. Mutta katsotaan! Aina voin painua parvekkeelle tenttikirjojen kanssa ja tuleepahan varmemmin levättyä.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

No menipä hienosti tuo punktio - onneksi olkoon! Nauratti, että meinasit oikein lähteä vielä luennollekin! :-) Minun pitäisi kyllä ottaa oppia tuosta asenteesta (hermoilen vahan kaikkea - ja puktiota tietysti kaikkein eniten!). Nyt toivotaan, että mahdollisimman moni solu sinnittelee alkioksi ja siirtoon asti! Viikonloppuna paaset jo sitten piinailemaan :-)

Willow kirjoitti...

Kiitos. Tää koko kakkoshoitokierros on menny niin lungisti, että olis se pitäny arvata et punktiokin menee. En ehtiny ees tajuta ku olin jo kotiutettu. :D

En sitten mennyt sinne luennolle vaan ex-työkaverin kans shoppailemaan. :D Kipuja ei oo vieläkään tullut, vähän rusehtavaa vuotoa on, mutta sitä osasin odottaakin. Väsymys on aika kova, mutta ei ylitsepääsemätön. En olisi kyllä mitenkään pysynyt luennolla hereillä. Aihe on kiinnostava, mutta unettava puhetapa olis saattanu aiheuttaa keskittymiskyvyn puutetta. :D