perjantai 10. syyskuuta 2010

Kolmas päivä

Kolmas päivä Suprecuria alkoi osaltani jo seitsemältä. Klo seitsemän herätyksiä tulee nyt sitten olemaan seuraavat 4 viikkoa ja jos siirtoon asti päästään, niin vielä jokunen lisää. Eipä siinä, jos sais nopsasti heti yhdentoista jälkeen unta, muttakun ei saa.

Tällä kertaa on ollut sivuoireitakin. Alavatsaa vihloo ja tissejä särkee. Nuo uniongelmat ja vastaavat on myöskin sivuoirelistalla, mutta mulla on niitä muutenkin, joten en osaa sanoa mikä johtuu mistäkin.

Hölmöä, mut tuntuu kivalta, kun on jotain oireita. :D Lääkkeet, kaikenlaiset, vaikuttaa mulla yleensä tosi huonosti ja näinollen niitä sivuoireitakaan ei yleensä juuri ole. Nytkun niitä on edes vähän, niin tuntuu, että lääkekin vaikuttaa paremmin. Jee! Vaikka ei mulla ikinä ole tässä vaiheessa tainnut olla ongelmia lääkkeen vaikuttamisen suhteen.

Huomenna leikin pingviiniä kummipojan synttäreillä. Jee!

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Hassuahan se on - minäkin odotin oikein innolla sivuoireita lääkkeistä, mutta mitään ei koskaan pettymyksekseni tullut. Ellei sitten mustelmaista vatsaa lasketa piikytysten sivuoikeiksi! Luge oli tietty poikkeus, mutta sen kanssa meni taas toiseen äärimmäisyyteen: vihasin sitä valkoista pirulaista niin, että yks aamu melkein vedin vessasta alas koko paketin! :D Toivotaan, että nuo suikeet toimivat nyt nappiin, ja pääset pian piikittämään!

Willow kirjoitti...

No kyllä se maha on senverran mustelmainen, että sen vois laskea sivuoireeksi. :D Vai olisko se vaan seuraus?

Lugeista mullakin tuli kyllä urakalla oireita, mut ei ne oikeastaan hirveästi ärsyttäny. Vaikka eipä se ollu kivaa käydä työpaikan vessassa tunkemassa sitä sisuksiinsa ja hetken päästä odottaa kun se valahtaa mössönä pois. :E Mitään puolen tunnin makoiluja pysty pitämään. :P