sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Luonnonkeinot.

Oon ollu tässä vähän jo tulisilla hiilillä, kun tätiä ei oo näkyny, vaikka noin normitilassa luultavasti torstaina ois pitäny jo saapua. Ehdin jo murehtia, että ehtiikö se keskiviikoksi edes saapua paikalle tätä menoa ja tänä aamuna otinkin miehen töistä kotiintullessa luonnonkeinot käyttöön ja näyttäisi siltä, että se auttoi. ;) Tädin kanssa ei kyllä ikinä pääse helpolla, joko se tulee, kun sitä ei kaipaa tai sittenkun kaipaa, niin eipä näy.

Nenä tosiaan otti nokkiinsa sumuttelusta, as always, ja ihmettelen vähän miksei nuhaa mainita Suprecurin sivuoirelistalla. Vai onkohan se nenän limakalvojen ärtyminen sitten juurikin tätä?

Eipä tässä. Nyt hyvillä mielin kohti keskiviikkoa. Ensimmäinen taistelu selätetty, eli menkat saatu alkavaksi ennen pistoshoitoa. Askel kerrallaan!

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Hienoa, kun sait houkuteltua tädin paikalle :-) Tädit ovat tosiaan niin oikukasta porukkaa, että harvoin suostuvat yhteistyöhön. Joskus olen ihan miettinyt, osaavatko lukea ajatuksia ja tekevätkö tahallaan toivomusten vastaisesti... Pian pääsetkin sitten pistelemään. Pidän täällä kaikki tassut pystyssä, jotta lääkkeet tehoaisivat oikein kunnolla!

Willow kirjoitti...

Kiitos tassuista! Täällä olis kaksoslapsi tilauksessa, joten kaikkia tassuja tarvitaan. :)

Tädit vissiin tahallaan tekee kiusaa, ehkä se on niitten tehtävä..