keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Kunnon annokset.

Tuli taas ajastettavaksi yksi uusi toimenpide eli piikitys. Mun annos on 375 IUI ja kun yhdessä ampullissa on 75 IUI, ni niitä pitää sitten sekotella viis. Yhteen liuokseen voi sekoittaa max. 3 ampullia, joten voin valita pistänkö yhden ison annoksen (jolloin laitan 2 liuosta) vai 2 erässä. Mulle oikeastaan ihan sama, kun en sitä pistämistä pelkää, eikä se muutenkaan ahdista. Jotta tämmöistä askartelua nyt sitten luvassa iltaisin seuraavat pari viikkoa. Suprecur jatkuu samalla annoksella eli sitä ei nyt puoliteta, kuten aiemmin on tehty.

Ainakin on järeet aseet. Kuulin riisuessani, kun hoitaja varmisteli tuota annosmäärää lääkäriltä, että Amerikassa pistävät joskus isompiakin annoksia, mutta sillä ei enää ole sanottavammin merkitystä.

Ainiin ja ultrassa lekuri katteli, että varsinkin vasemmalla puolella on paljon pieniä rakkuloita, joten nyt sitten vaan niitä kasvattelemaan! :)

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Ei voi olla totta, mikä annos! Mulla oli 300, ja sekin tuntui ihan hurjalta. Pistäisin itse ehkä kahdessa erässä, kun suuren nestemäärän pistäminen yhteen paikkaan tuntui aika ikävältä (minulla jäi pari kertaa sellainen karsea vesipaise ihon alla näkyviin!). Mutta kokeile eri tapoja ja tee ihan miten tuntuu parhaimmalta. Kiva kuulla, että rakkuloita on kehitteillä! :-)

Willow kirjoitti...

Mäkin mietin tässä ennen ekoja piikkejä, että taidan tosiaan kahdessa erässä tuon laittaa. Rasittavaa yrittää hitaasti saada isoa nestemäärää tungettua nahan alle, varsinkin kun ei tarvitse sitä pistämistä itsellään pelätä. Plus aattelin, että jos joka kerta pistää molemmille puolille, ni tulis tasaisesti munittuakin. ;D Vaikka sillä tuskin on merkitystä, mut voi ainakin uskotella itselleen niin. :E